Deze website maakt gebruik van cookies voor statistiek-doeleinden. Gaat u hiermee akkoord? Ja Nee
  zoeken

  Verkoopmarkt zaterdag 11 maart 2017

   

  Op zaterdag 11 maart 2017 organiseert de gemeente Oosterhout in samenwerking met Vabo Projectontwikkeling, Van Wanrooij Projectontwikkeling en De Wilde Investments een verkoopmarkt. De verkoopmarkt vindt plaats tegenover de Hoogte, tussen de IJzertijd en de Nieuwe Herstraat van 10.00 tot 13.00 uur. U kunt de bewegwijzeringsborden volgen.

  Laat u informeren over de nieuwbouwwoningen van de Kreek, het Slot, de Zuidwest locatie en zelfbouwkavels. De gemeente heeft een architect uitgenodigd die samen met u kan kijken naar verschillende ontwerpen van huizen.

  U bent van harte welkom op deze gezellige verkoopmarkt.

   

   

   

   

   

  Woonevent groot succes!

  Proef het ruime groen woongenot in de Contreie

  De herfst is in volle gang en de meeste mensen zijn weer veel binnen. Vaak het moment om weer eens goed naar je huis te kijken. Past je huis nog wel bij jou of bij je woonsituatie? Ben je nog tevreden over je indeling, je tuin, of de inrichting of barsten je kasten uit hun voegen? 

  Zondag 20 november vond het eerste woonevent in de Contreie plaats. Naast de start van de verkoop van nieuwbouwwoningen was het een plek om inspiratie op te doen. De tent was omgetoverd tot de warmste huiskamer van Oosterhout. Hoewel de wind zijn best roet in eten te gooien, overwon de warme positieve sfeer.

   

   

  Geïnteresseerden konden bij diverse lokale bedrijven geinspireerd raken; bij Peer & Jacobs voor interieurontwerpen, bij Groeneveld Groen en Wonenvoor tuinideeën en ontwerpen, bij Kuborg voor ruimte maken in je huis en in je hoofd (opruimcoach) en bij de architecten Brummelhuis en BBarchitecten voor inspiratieontwerpen.

   

   

  De kavelcoach keuvelde heerlijk over kavels met zeer veel belangstellenden. De Contreie-kavels zijn tenslotte de laatste vrije kavels in Oosterhout.

   

   

  De Oosterhoutse makelaars Van De Water en Klijsen deden goede zaken met hun aanbod van nieuwbouwwoningen van Van Wanrooij in het Slot en in de Kreek.

  Deelnemers aan deze woonbeleving waren:

  • Peer en Jacobs interieurontwerpers
  • Kuborg Organizer
  • Brummelhuis
  • Groeneveld Groen en Wonen
  • BB Architecten
  • Van Wanrooij
  • Van de Water 
  • Klijsen
  • Gemeente Oosterhout

  Lees meer over de deelnemende partners in onze nieuwsbrief!

  Had je geen tijd om te komen, maar ben je wel geïnteresseerd over het nieuws over en rondom de Contreie? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief!

  Bouw uw droomhuis in de Contreie

  Veel mensen dromen er van om ooit een eigen huis te bouwen. Met de mooie kavels in de Contreie kunt u die droom waarmaken. De Contreie is een prachtige plek ten westen van Oosterhout, vlakbij Breda. Een landelijke omgeving, met alle voorzieningen naast de deur. U vindt in de Contreie een uitgebreid aanbod van kavels, waar nu al veel kavelbouwers aan de slag zijn. 

  Voor het laatste nieuws; lees onze nieuwsbrief.

  Welke Kavel past het beste bij u?
  Ga direct naar de kavelkiezer

  Advies en hulp nodig? De Kavelcoach is er voor u

  Gert-Jan Bartels

  De gemeente wil u helpen waar zij kan en mag. Daarvoor hebben wij een Kavelcoach benoemd die u op elk moment in het proces kunt vragen met u mee te denken of u te voorzien van informatie.

  Neem voor advies en hulp direct contact op. De Kavelcoach is er voor u.

  Kavelcoachformulier

  De Contreie

  Stel hier uw vraag