Deze website maakt gebruik van cookies voor statistiek-doeleinden. Gaat u hiermee akkoord? Ja Nee
  zoeken

  Definitief Ontwerp De Hoogte

  In de wijk de Contreie ligt het gebied de Hoogte. Dit gebied, wat globaal begrensd wordt door de IJzertijd, de Herweg, de Ecologische verbindingszone en Nieuwe Herstraat. Dit gebied krijgt zoals besproken op de informatiebijeenkomst van 20 juni jl. een functie als ontmoetingsplek voor jong en oud, waarbij tevens speelvoorzieningen worden geplaatst.

  Het definitief ontwerp voor de inrichting van de Hoogte is gereed. De archeologische vondsten in de Contreie waren een inspiratiebron voor het ontwerp. Bent u nieuwsgierig geworden naar het definitieve ontwerp (pdf 1kb) voor de inrichting van de Hoogte klik dan op de link.

  Tijdens de informatiebijeenkomst van 20 juni jl. heeft u  de gelegenheid gehad om te reageren op het ontwerpplan. Ook is er gelegenheid geweest om via een reactie formulier uw opmerkingen naar ons toe te sturen. Alle binnengekomen reacties zijn gebundeld in de reactienota. Klik op de link om de reactienota (pdf, 547 kb) in te zien.

  Het definitieve inrichtingsplan is ook voorgelegd aan het Gehandicaptenplatform Oosterhout. Hun aanbevelingen worden bij de realisering van het inrichtingsplan zo veel mogelijk meegenomen.  

  Contreie is wonen in het groen en beleven in Oosterhout! #Parkfeest

  Waar woon jij dan?
  Meeting Point de Contreie Parkfeest

  Het weekend van 27, 28 en 29 mei was het Parkfeest in Oosterhout. Een feest met muziek, bands, theater, heerlijk eten en drinken voor en door Oosterhouters in het Slotpark van Oosterhout. Ook de Contreie was zichtbaar aanwezig op het Parkfeest. Een prachtig Meeting Point de Contreie waar gasten afspraken om samen wat te gaan drinken en te genieten.

  Op zondag tijdens het Parkfeest vond er ook een ontmoeting plaats tussen bewoners van een zelfgebouwd huis, optiehouders, bouwers en mensen die op de wachtlijst staan voor een kavel. "Wat leuk om de buren eens te ontmoeten!" tot het uitwisselen van goede (bouw)tips waren onderwerp van gesprek.

  Nog maar twee kavels in de Contreie (fase 1), zes langs de Vrachelsestraat!

  Royale villa aan de Vrachelsestraat
  prachtige omgeving

  De kavelverkoop in de Contreie gaat hard. Momenteel zijn er nog twee kavels geheel vrij. Alle overige kavels zijn voorzien van een optie, verkocht onder voorbehoud of daadwerkelijk verkocht, bebouwd of bewoond. 

  Royale kavels voor royale villa's

  Langs de Vrachelsestraat liggen zes unieke kavels vrij. Grote en bijzondere kavels voor royale villa's. De kavels liggen landelijk tussen de Kreek en de Weide. De Vrachelsestraat is een oude verbindingsweg tussen Oosterhout en Den Hout en wordt geflankeerd door prachtige (monumentale) woonboerderijen en villa's. Intresse? U kunt altijd vrijblijvend samen met de kavelcoach de kavels bezichtigen en de mogelijkheden bespreken.

  Bouw uw droomhuis in de Contreie

  Veel mensen dromen er van om ooit een eigen huis te bouwen. Met de mooie kavels in de Contreie kunt u die droom waarmaken. De Contreie is een prachtige plek ten westen van Oosterhout, vlakbij Breda. Een landelijke omgeving, met alle voorzieningen naast de deur. U vindt in de Contreie een uitgebreid aanbod van kavels, waar nu al veel kavelbouwers aan de slag zijn. 

  Voor het laatste nieuws; lees onze nieuwsbrief van februari 2016.

  Welke Kavel past het beste bij u?
  Ga direct naar de kavelkiezer

  Advies en hulp nodig? De Kavelcoach is er voor u

  Gert-Jan Bartels

  De gemeente wil u helpen waar zij kan en mag. Daarvoor hebben wij een Kavelcoach benoemd die u op elk moment in het proces kunt vragen met u mee te denken of u te voorzien van informatie.

  Neem voor advies en hulp direct contact op. De Kavelcoach is er voor u.

  Kavelcoachformulier

  De Contreie

  Stel hier uw vraag