Deze website maakt gebruik van cookies voor statistiek-doeleinden. Gaat u hiermee akkoord? Ja Nee
  zoeken

  Kosten kavel via kavelkiezer

  Zodra u een goed beeld heeft van uw financiële uitgangspositie en woonwens, kunt u via de kavelkiezer precies zien hoeveel uw toekomstige kavel kost. Er zijn al kavels vanaf € 140.000,00 vrij op Naam, dat wil zeggen inclusief 21% btw en u hoeft geen kosten koper te betalen. Bovendien goed om te weten: u hoeft pas te kopen als uw ontwerp en financiering rond zijn.

  Ruime keuze en fikse korting

  In de Contreie zijn er volop keuzemogelijkheden om deze droom te verwezenlijken. Kavels variërend in grootte van S tot XXL, allemaal in een prachtige, landelijke setting.
  Als u bouwt in de Contreie, biedt de gemeente u in samenwerking met een groep speciaal ingehuurde adviseurs,  zeer uitgebreid steun en advies.

  Wel de woning (nog) niet de grond met de Duokoop-regeling

  U wilt uw droomhuis bouwen in de Contreie, maar...  U krijgt niet voldoende hypotheek van de bank, vindt de woonlasten gewoonweg te hoog en wil eerst uw eigen woning verkopen. Allemaal redenen waardoor u de stap niet kunt of durft te nemen. U bent niet de enige die last ondervindt van de economische crisis en de lastige situatie op de woningmarkt.

  U wilt toch juist nú graag een huis kopen. Misschien kan BijZonderPlan u helpen en maakt deze partij de aankoop van uw nieuwe huis wél mogelijk.

  BijZonderPlan biedt u de mogelijkheid om uw woning zonder de grond te kopen met de Duokoop-regeling. Hierdoor heeft u tot wel 35% minder hypotheek nodig en kunt u de woning onder Nationale Hypotheek Garantie (NHG) financieren. Dit is terug te zien in lagere maandlasten en een lagere inkomenseis voor de hypotheektoetsing. Over de grond betaalt u een maandelijkse vergoeding in de vorm van een canonrente. Beide zijn in beginsel volledig fiscaal aftrekbaar. De grond kunt u op elk gewenst moment erbij kopen. Zo wordt u alsnog volledig eigenaar.