Deze website maakt gebruik van cookies voor statistiek-doeleinden. Gaat u hiermee akkoord? Ja Nee
  zoeken

  Eigentijds en groen wonen in de nieuwe wijk Contreie

  De nieuwe woonwijk Contreie in het westen van Oosterhout krijgt steeds meer vorm. De laatste kavels staan nu in de verkoop. Lijkt het u wel wat om in een nieuwe wijk te wonen? Omringd door groen en vol mogelijkheden op het gebied van sport en recreatie? Dan is de Contreie iets voor u.  

  Parelwijk

  De bouw is druk aan de gang. Verschillende gezinnen, stellen, jonge starters maar ook ouderen vinden er hun plek. De Contreie is voor Oosterhout een echte parelwijk. Midden in het groen en voorzien van alle gemakken. Het pittoreske kerkdorp Den Hout ligt op een steenworp afstand. De wijk is goed bereikbaar. U bent met de auto binnen enkele minuten op de snelwegen A27 en A59. 

  Voor ieder wat wils

  Jong en oud vermaken zich in de wijk. De kindvriendelijke inrichting zorgt ervoor dat kinderen ongestoord buiten kunnen spelen. Natuurlijk is voor het gehele gezin aan alles gedacht. Zo vindt u een sportpark met een afwisselend aanbod en zijn er basisscholen, een kinderopvang, maar bijvoorbeeld ook een supermarkt, een schoonheidssalon en kapper in de buurt. Kortom: alles wat u nodig heeft bij de hand. 

  Kavelcoach

  Bekijk het aanbod en kies uw kavel via de speciale kavelkiezer. Hier vindt u ook meer informatie over de wijk en hoe u contact met ons kunt opnemen. Wilt u graag weten welke kavel het beste bij u, uw gezin en uw wensen past? Maak via de website gratis en vrijblijvend een afspraak met onze speciale kavelcoach. Hij kan u alles vertellen over het aanbod en samen met u de mogelijkheden doornemen. Like en volg de Contreie nu ook op Facebook via @wonenenbouwenindecontreie. Nieuws liever in uw inbox ontvangen? Meld u via de website dan aan voor de online nieuwsbrief

  Bronvermelding foto: Van de Water Groep Oosterhout

  Nieuwsberichten

  Start verkoop woon-werk kavels in de Contreie

  De gemeente Oosterhout start met de verkoop van acht woon-werk kavels in de wijk de Contreie, aan de Heilgerweg. Eerder toonden diverse mensen...

  Nieuws |  lees meer

  Start bouw 40 appartementen Contreie 'Het Slot'

  Op 13 maart stapte wethouder Willemsen in een graafmachine, om symbolisch de bouw van 40 huurappartementen te starten.

  Deze 40 appartementen maken...

  Nieuws |  lees meer

  Welke Kavel past het beste bij u?
  Ga direct naar de kavelkiezer

  Advies en hulp nodig? De Kavelcoach is er voor u

  Gert-Jan Bartels

  De gemeente wil u helpen waar zij kan en mag. Daarvoor hebben wij een Kavelcoach benoemd die u op elk moment in het proces kunt vragen met u mee te denken of u te voorzien van informatie.

  Neem voor advies en hulp direct contact op. De Kavelcoach is er voor u.

  Kavelcoachformulier

  De Contreie

  Stel hier uw vraag

  Like onze Facebookpagina en blijf op de hoogte van het laatste nieuws