Deze website maakt gebruik van cookies voor statistiek-doeleinden. Gaat u hiermee akkoord? Ja Nee
  zoeken

  VANAF APRIL 2020 ZAL DEZE WEBSITE NIET MEER IN DIENST ZIJN. 

  Informatie over de bouwplannen in de Contreie kunt u vanaf april 2020 vinden op de website van de gemeente Oosterhout.
  (Inwoners/ruimtelijke-ontwikkelingen/projecten-en-woningbouwprojecten/contreie-de)

  Eigentijds en groen wonen in de nieuwe wijk Contreie

  De nieuwe woonwijk Contreie in het westen van Oosterhout krijgt steeds meer vorm. De laatste kavels staan nu in de verkoop. Lijkt het u wel wat om in een nieuwe wijk te wonen? Omringd door groen en vol mogelijkheden op het gebied van sport en recreatie? Dan is de Contreie iets voor u.  

  Parelwijk

  De bouw is druk aan de gang. Verschillende gezinnen, stellen, jonge starters maar ook ouderen vinden er hun plek. De Contreie is voor Oosterhout een echte parelwijk. Midden in het groen en voorzien van alle gemakken. Het pittoreske kerkdorp Den Hout ligt op een steenworp afstand. De wijk is goed bereikbaar. U bent met de auto binnen enkele minuten op de snelwegen A27 en A59. 

  Voor ieder wat wils

  Jong en oud vermaken zich in de wijk. De kindvriendelijke inrichting zorgt ervoor dat kinderen ongestoord buiten kunnen spelen. Natuurlijk is voor het gehele gezin aan alles gedacht. Zo vindt u een sportpark met een afwisselend aanbod en zijn er basisscholen, een kinderopvang, maar bijvoorbeeld ook een supermarkt, een schoonheidssalon en kapper in de buurt. Kortom: alles wat u nodig heeft bij de hand. 

  Kavelcoach

  Bekijk het aanbod en kies uw kavel via de speciale kavelkiezer. Hier vindt u ook meer informatie over de wijk en hoe u contact met ons kunt opnemen. Wilt u graag weten welke kavel het beste bij u, uw gezin en uw wensen past? Maak via de website gratis en vrijblijvend een afspraak met onze speciale kavelcoach. Hij kan u alles vertellen over het aanbod en samen met u de mogelijkheden doornemen. Like en volg de Contreie nu ook op Facebook via @wonenenbouwenindecontreie.  

  Bronvermelding foto: Van de Water Groep Oosterhout

  Nieuwsberichten

  Aanleg groenstrook Sluislocatie

  Zie bijlage

  Nieuws |  lees meer

  Inrichtingsplan noordwest-locatie

  Op 10 april en 14 februari jongstleden zijn een tweetal bijeenkomsten georganiseerd voor de bewoners van de Tegula, Amfora, Dolium en Wandgreppel....


  Welke Kavel past het beste bij u?
  Ga direct naar de kavelkiezer

  Advies en hulp nodig? De Kavelcoach is er voor u

  Gert-Jan Bartels

  De gemeente wil u helpen waar zij kan en mag. Daarvoor hebben wij een Kavelcoach benoemd die u op elk moment in het proces kunt vragen met u mee te denken of u te voorzien van informatie.

  Neem voor advies en hulp direct contact op. De Kavelcoach is er voor u.

  Kavelcoachformulier

  De Contreie

  Stel hier uw vraag

  Like onze Facebookpagina en blijf op de hoogte van het laatste nieuws