Deze website maakt gebruik van cookies voor statistiek-doeleinden. Gaat u hiermee akkoord? Ja Nee
  zoeken

  Informatiemarkt zelf bouwen op 13 september

   | 

  Op zaterdag 13 september organiseert de gemeente Oosterhout samen met de projectontwikkelaars Van Arnhem Bouwgroep en Van Wanrooij Bouw en Ontwikkeling een informatiemarkt van 10.00 - 13.00 uur in de Contreie, de laatste plek in Oosterhout waar nog vrije kavels worden aangeboden. Een ideale gelegenheid om kennis te maken met de wijk en haar huidige bewoners, maar ook om te zien hoe de bouwkavels zijn gelegen.

  De kavels

  In de Contreie zijn kleine kavels beschikbaar, geschikt voor bungalows of patio’s, maar ook grotere voor een tweekapper of een fraai vrijstaand huis. De Contreie is de laatste plek in Oosterhout waar nog vrije kavels worden aangeboden. Voor u het overwegen waard?

  De gemeente helpt u graag

  De gemeente Oosterhout biedt kavelkopers in de Contreie de helpende hand en stelt een kavelcoach beschikbaar, die u op elk gewenst moment kunt vragen om met u mee te denken of om u te voorzien van informatie.

  Kavelkorting: een financiële stimulans

  Bovendien geeft de gemeente kavelkopers in de Contreie nu een financiële stimulans: een financiële bijdrage van 10% van de kavelprijs, tot een maximum van € 20.000. De helft daarvan is bedoeld om uw toekomstige woning zo duurzaam mogelijk te maken. De andere helft is een steuntje in de rug.

  De Contreie

  Wonen in de Contreie is wonen in een groene omgeving met uitzicht op uitgestrekte landbouwgronden, bossen en in de verte kerkdorp Den Hout. In de Contreie komt u ècht thuis. De ligging aan de eeuwenoude Vrachelsestraat met monumentale boerderijen brengt u terug in de tijd. En toch liggen alle voorzieningen van Oosterhout binnen handbereik.

  Maak nu kennis met de Contreie!

  Nieuwsgierig geworden? Kom dan geheel vrijblijvend naar de voorlichtingsochtend op 13 september in de Contreie. U kunt dan ter plekke zien hoe de kavels zijn gelegen en u kunt kennismaken met de wijk én met haar nieuwe bewoners. Want verschillende mensen zijn u al voorgegaan in de Contreie! Maak eens een praatje en hoor hoe zij het bouwen van een eigen huis in de Contreie hebben ervaren.

  U kunt 13 september ook bij ons terecht voor meer informatie over de kavelkorting, bouwmogelijkheden en duurzaam bouwen. Kortom, voor alles wat u wil weten over het bouwen van een eigen woning.

  Samen met de ontwikkelaars

  De gemeente organiseert deze ochtend samen met de projectontwikkelaars Van Arnhem Bouwgroep en Van Wanrooij Bouw en Ontwikkeling. Zij zijn deze ochtend aanwezig voor de projectwoningen in de Contreie, zodat u een totaalbeeld krijgt van de nieuwbouw in de rest van de wijk.

  Waar?

  Hoek Herweg - Nieuwe Herstraat

  Wanneer?

  Zaterdag 13 september 2014 van 10.00 - 13.00 uur