Deze website maakt gebruik van cookies voor statistiek-doeleinden. Gaat u hiermee akkoord? Ja Nee
  zoeken

  Royale villa's langs de Vrachelsestraat

  De Vrachelstestraat is de oude verbindingsweg tussen Oosterhout en Den Hout. Er staan schitterende monumentale boerderijen afgewisseld met luxueuze villa's en eeuwenoude bomen. De tijd lijkt er stil te staan. Langs deze straat, tussen de Kreek en de Weide, liggen enkele zeer unieke en bijzonder grote kavels te koop. Landelijk wonen in royale villa's. De openbare ruimte is met zorg ontworpen en helpt de wijk optimaal te profiteren van zijn mooie omgeving en wordt aangevuld met twee wijkparken, een ecologische verbindingszone en een groot sportpark.

  Heeft u een luxueuze ambitie en wilt u graag royaal wonen? Neem dan eens contact op met onze kavelcoach voor de mogelijkheden. Er zijn enkele zeer unieke kavels beschikbaar en de kavelcoach kan u ondersteunen bij de keuze.

  Advies en hulp nodig? De Kavelcoach!

  De gemeente wil u helpen waar zij kan en mag. Daarvoor hebben wij een Kavelcoach benoemd die u op elk moment in het proces kunt vragen met u mee te denken of u te voorzien van informatie.
  De Kavelcoach, Gert-Jan Bartels staat voor u klaar met gratis, objectieve en vrijblijvende informatie.
  Hij kan u helpen bij de keuze van een kavel en zal daarbij rekening met uw woonwensen. Ook kent Gert-Jan de weg in de financiĆ«n en regelgeving die op u af komt. 

  Wil je een vrijblijvend advies, dan kunt contact met hem opnemen.

  Luxe wonen

   

  Kavelcoach